Livrare gratuita la comenzile peste 300 lei! Livram si la Easybox!

Modul Inregistrare Voce ISD1820 54*38mm

00006765

Modul inregistrare redare audio voce cu ISD1820 54*38mm

15,50 lei
cu TVA 1-2
10 bucăţi în stoc

 

Netopia Payments Visa/Mastercard

Modul inregistrare redare audio voce cu ISD1820

Descriere:

Acest modul se bazeaza pe un microcontroller ISD1820, care este un dispozitiv de inregistrare / redare a mai multor mesaje. Poate oferi o inregistrare vocala reala cu un singur cip, o memorie fara pierderi si o capacitate de redare de 8 pana la 20 secunde. Esantionul este de 3,2K si durata totata a inregistrarii este de 20 secunde. Acest modul este foarte usor de utilizat si il puteti controla direct prin apasarea butonului la bord sau prin utilizarea unui microcontroler cum ar fi Arduino, STM32, ChipKit, etc. De aici puteti controla cu usurinta inregistrarea, redarea, etc. 

Caracteristici:

Tensiune de alimentare: 3-5V

Consum curent: 30mA

Microfon integrat pe placa

Amplificator integrat care poate controla direct un difuzor cu impedanta de 8 ohmi si o putere de 0.5W

Buton de interfata pentru inregistrare si redare

Modul automat de oprire

Poate fi controlat atat manual, cat si prin MCU

Sample rate si durata sunt variabile prin inlocuirea unei singure rezistente

Inregistreaza pana la 10 secunde de sunte

Dimensiuni: 54*38mm

With loop, jog play, single-pass playback

Cum functioneaza?

1 REDARE - Cand este detectata o tranzitie in curs de inalta, continua pana cand se intalneste un marcator de sfarsit de mesaj (EOM) sau se ajunge la sfarsitul spatiului de memorie. La finalizarea ciclului de redare, dispozitivul se opreste automat in modul de asteptare.

2 REC - Intrarea REC este un semnal de inregistrare activ-HIGH. Dispozitivul inregistreaza ori de cate ori REC este HIGH. Acest pin trebuie sa ramana HIGH pe toata durata inregistrarii. REC are prioritate fata de semnalul de redare (PLAYL sau REDARE).
Daca REC este tras HIGH in timpul unui ciclu de redare, redarea inceteaza imediat si incepe inregistrarea.
Un ciclu de inregistrare este finalizat cand REC este tras LOW. 

3 IESIRE PENTRU DIFUZOARE - Pinii SP+ si SP- ofera actionare directa pentru difuzoare cu impedante de pana la 8Ω. Poate fi utilizata o singura iesire, dar pentru difuzoarele cu actionare directa, cele doua iesiri cu polaritate opusa ofera o imbunatatire a puterii de iesire de pana la patru ori fata de o conexiune cu un singur capat va necesita un condensator de cuplare AC intre pinul SP iar vorbitorul
Pinul SP+ si pinul SP- sunt conectate intern printr-o rezistenta de 50KΩ.

4 MIC - Intrare microfon, intrarea microfonului isi transfera semnalele catre preamplificatorul de pe cip. Un circuit de control automat al castigului (AGC) pe cip controleaza castigul preamplificatorului. Un microfon extern ar trebui sa fie cuplat AC cu acest pin printr-un condensator in serie. Valoarea condensatorului, impreuna cu o rezistenta interna de 10KΩ pe acest pin, determina limita de frecventa joasa pentru banda de trecere 1800.

5 REPLAY - reda inregistrarea in bucla


6 FT - Feed Through: Acest mod permite utilizarea driverelor difuzoarelor pentru semnale externe. Semnalul dintre pinii MIC si MIC_REF va trece prin AGC, filtru si driverele difuzoarelor catre iesirea difuzorului SP+ si SP-. Intrarea FT controleaza modul de trecere. Pentru a opera acest mod, pinii de control REC, PLAY si PLAYL sunt tinuti LOW la Vss. Pinul FT este tinut inalt la Vcc. Pentru functionarea normala de inregistrare, redare si oprire, pinul FT este tinut la Vss. PIN-ul FT are o tendinta slaba la Vss.

7 ISD1820 - cip IC

8 Lead Out IO - VCC LED NC FT GND / VCC REC PLAYE PLAYL GND

9 P2 - conexiune scurta implicita ROSC la rezistenta de 100kΩ, asta inseamna ca durata inregistrarii este de 10s

10 PLAYL - Redare, activata la nivel, cand acest nivel de pin de intrare trece de la LOW la HIGH, este initiat un ciclu de redare. Redarea continua pana cand PLAY este tras la JOS sau este detectat un marcator de sfarsit de mesaj (EOM) sau se ajunge la sfarsitul spatiului de memorie. Dispozitivul se opreste automat in modul de asteptare la finalizarea ciclului de redare.

00006765

Referinte specifice

20 alte produse in aceeasi categorie:

close
Wishlist