Livrare gratuita la comenzile peste 300 lei! Livram si la Easybox!

Sonoff Pow R3 WiFi - releu de mare putere 25A, masurare consum energie

00006157

Sonoff Pow R3 WiFi - releu de mare putere, 25A, cu contor de putere

149,00 lei
cu TVA 1-2
3 bucăţi în stoc

 

Netopia Payments Visa/Mastercard

Sonoff Pow R3 este un releu WiFi de mare putere, ce suporta 25A/5500W, cu functie de masurare consum curent. Accepta o mare varietate de dispozitive, putand functiona ca un contor de consum energie pentru intreaga camera.

Consumul de energie al fiecarui dispozitiv va fi contorizat independent, datele fiind stocate pana la 100 zile si putand fi descarcate pe telefonul mobil prin export CSV. Dispozitivul monitorizeaza curentul, puterea si tensiunea.

Este controlabil de la distanta prin internet; functioneaza cu aplicatia eWeLink si este compatibil cu Google Assistant, SmartThing, Alice, Alexa, Alexa Energy Dashboard. Deasemenea, dispozitivul are si buton fizic. Se pot seta timpi de functionare sau opriri programate pentru a economsi energie si costuri.

Are protectie la suprasarcina, protejand si oprind dispozitivul cand detecteaza anormalitati. Este echipat cu releu normal inchis (NC). Poate fi montat pe sina DIN.

Mai multe dispozitive Sonoff Pow R3 pot fi controlate centralizat, metadatele si consumul de putere putand fi afisate pe Hass in intermediaul add-on eWeLink.

Specificatii:

Tensiune intrare, iesire: 100-240V AC
Putere max: 5500W
Curent max: 25A
Conectivitate wireless: Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz
Material carcasa: PC V0
Temperatura de functionare: -10 / + 40 grade Celsius
Dimensiuni: 162x122x45.4mm

ATENTIE: Instalarea produsului se va face de persoane autorizate in instalatii electrice (pentru a preveni riscul de electrocutare si distrugere a aparatelor electrice conectate la instalatia electrica).

Sonoff
00006157

Fisa tehnica

Categorii case inteligente:
Relee inteligente

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa si

20 alte produse in aceeasi categorie:

close
Wishlist