Livrare gratuita la comenzile peste 300 lei! Livram si la Easybox!

Sonoff MINI R2 WIFI - intrerupator two ways

00005608

Sonoff MINIR2 intrerupator WIFI doua cai

34,00 lei
cu TVA 1-2
6 bucăţi în stoc

 

Netopia Payments Visa/Mastercard

Sonoff MINIR2 WIFI, intrerupator inteligent compatibil cu duzele EU. Este ideal pentru a automatiza electrocasnice prin intermediul aplicatiei eWeLink - acesibila de pe smartphone, tableta sau prin comanda vocala. 

Poate opri / porni device-urile electrice prin comanda vocala, poate stabili ora de pornire / oprire a device-ului electric, suporta crearea de scene cu alte dispozitive Sonoff, asigura control impreuna cu membrii familiei asupra device-ului electric prin intermediul aplicatiei eWeLink, suporta verificare in timp real a statusului device-ului in aplicatie, in cazul unei pene de curent reporneste device-ul in aceeasi stare dinainte de opreirea curentului electric.

Intrerupatorul inteligent Sonoff MINIR2 WIFI, versiune ce aduce imbunatatiri ale performantei si sigurantei produsului fata de modelul anterior:

- antena este incorporata in interiorul produsului, fata de modelul standard, conferind securitate si performanta imbunatatite

- interfetele S1 si S2 sunt gri, fata de celelalte inputuri care sunt negre, distingandu-se mai usor (pentru a evita conectarea la curent puternic)

- siguranta sporita - certificarea CE de testare la supratensiune 1KV este indeplinita (a trecut testarea la 2KV)

Suporta 3 moduri de declansare: (1) modul pulse - functioneaza cu comutatoare cu buton; (2) modul edge - functioneaza cu switchuri SPDT si asigura comunicare 2 way; (3) modul following - functioneaza cu switch-uri ON / OFF si senzori contact uscat. 

Suporta mod DIY, avand compatibilitate cu Home Assistant, openHAB, ioBroker, etc.

Nu este recomandata montarea in cutii metalice pentru a nu afecta semnalul.

 

Specificatii:

  • Intrare: AC 100-240V 50/60Hz 10A Max;
  • Iesire: AC 100-240V 50/60Hz 10A Max;
  • Tensiune max: 2200W
  • Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHZ;
  • Material: PC V0;
  • Dimensiuni: 42.6X42.6X20mm;
  • Merge cu Alexa, Google Home

 

Schema de conectare:

ATENTIE: Instalarea trebuie realizata de persoane calificate in instalatii electrice pentru a preveni pericolele de electrocutare si distrugere a aparatelor electrice conectate la instalatia electrica.

Pentru schema de conectare te rugam sa consulti pozele atasate.

Sonoff
00005608

Fisa tehnica

Categorii case inteligente:
Relee inteligente

Referinte specifice

20 alte produse in aceeasi categorie:

close
Wishlist