Sonoff MINI R2 WIFI - intrerupator two ways

00005608

Sonoff MINIR2 intrerupator WIFI doua cai

42,00 RON
cu TVA 1-2
64 bucăţi în stoc

 

Livrare rapida

 

Transport gratuit la comenzi peste 300 lei in aria de acoperire

 

Perioada de retur 30 zile

euplatesc.ro

Sonoff MINIR2 WIFI, intrerupator inteligent compatibil cu duzele EU. Este ideal pentru a automatiza electrocasnice prin intermediul aplicatiei eWeLink - acesibila de pe smartphone, tableta sau prin comanda vocala. 

Poate opri / porni device-urile electrice prin comanda vocala, poate stabili ora de pornire / oprire a device-ului electric, suporta crearea de scene cu alte dispozitive Sonoff, asigura control impreuna cu membrii familiei asupra device-ului electric prin intermediul aplicatiei eWeLink, suporta verificare in timp real a statusului device-ului in aplicatie, in cazul unei pene de curent reporneste device-ul in aceeasi stare dinainte de opreirea curentului electric.

Intrerupatorul inteligent Sonoff MINIR2 WIFI, versiune ce aduce imbunatatiri ale performantei si sigurantei produsului fata de modelul anterior:

- antena este incorporata in interiorul produsului, fata de modelul standard, conferind securitate si performanta imbunatatite

- interfetele S1 si S2 sunt gri, fata de celelalte inputuri care sunt negre, distingandu-se mai usor (pentru a evita conectarea la curent puternic)

- siguranta sporita - certificarea CE de testare la supratensiune 1KV este indeplinita (a trecut testarea la 2KV)

Suporta 3 moduri de declansare: (1) modul pulse - functioneaza cu comutatoare cu buton; (2) modul edge - functioneaza cu switchuri SPDT si asigura comunicare 2 way; (3) modul following - functioneaza cu switch-uri ON / OFF si senzori contact uscat. 

Suporta mod DIY, avand compatibilitate cu Home Assistant, openHAB, ioBroker, etc.

Nu este recomandata montarea in cutii metalice pentru a nu afecta semnalul.

 

Specificatii:

  • Intrare: AC 100-240V 50/60Hz 10A Max;
  • Iesire: AC 100-240V 50/60Hz 10A Max;
  • Tensiune max: 2200W
  • Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHZ;
  • Material: PC V0;
  • Dimensiuni: 42.6X42.6X20mm;
  • Merge cu Alexa, Google Home

 

Schema de conectare:

ATENTIE: Instalarea trebuie realizata de persoane calificate in instalatii electrice pentru a preveni pericolele de electrocutare si distrugere a aparatelor electrice conectate la instalatia electrica.

Pentru schema de conectare te rugam sa consulti pozele atasate.

Sonoff
00005608

Fisa tehnica

Categorii case inteligente:
Relee inteligente

Referinte specifice

close
Wishlist