Pompa de apa santina submersibila 12V 750GPH bilge

00006068

Pompa de santina submersibila 12V 750GPH

122,00 RON
cu TVA
în curs de restocare

 

Livrare rapida

 

Transport gratuit la comenzi peste 300 lei in aria de acoperire

 

Perioada de retur 30 zile

euplatesc.ro

Pompa de santina submersibila 12V 750GPH, utila pentru pomparea apei (ex. din barca). Nu poate fi utilizata pentru alte lichide.

Functionare silentiosa si fara vibratii. Complet submersibila. Protectie la aprindere, potectie anti-airlock.

Tensiune de alimentare: 12V

Daca este utilizata o singura pompa de apa, aceasta se va aseza in barca in locul cu apa cea mai adanca. Instalatia trebuie sa permita drenarea completa a furtunului. 

Carcasa este fabricata din ABS, rezistenta la impact, arborii sunt din otel inoxidabil. Are rezistenta la rugina si la coroziune. Este dotata cu filtre de blocare snap usor de curatat. Pentru a preveni coroziunea, este necesar ca toate capetele si bornele de sarma sa fie situate deasupra celui mai inalt nivel al apei prin fixare cu capse izolate sau curele din plastic. Folositi etansant marin pentru conexiunile de sarma. Toate firele si conexiunile trebuie sa fie deasupra apei santinei.  

Este recomandabil sa opriti pompa odata ce apa a fost pompata in afara, pentru a prelungi durata ei de viata.

Atentie la polaritate ! Daca nu este corecta, pompa se invarte inapoi si debitul este redus mult. Conectati firul maro la polul pozitiv (+) al bateriei si firul negativ al pompei la terminalul negativ (-).

Utilizati siguranta potrivita.

Curent 2.5A, ridicare pompa = 4m/156in, diametru aspitarie/descarcare = 19mm (3/4>)

Dimensiune produs: 11.5*5.7*5.7cm

Functionarea pompei nu este afectat de temperaturi negative. Cu toate acestea, daca pompa este plasata in gheata, nu se poate folosi. Nu o porniti niciodata daca este in gheata !!

00006068

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa si

close
Wishlist